LOCATION: ZACATECAS, MX  TYPE: COMMERCIAL  SIZE: 12,000 SQFT
       
     
 A potential This existing manufacturing space renovation will house the future offices of Entrada Group, a shared service provider for off shore manufacturing. The existing office is limited in size and no longer accommodates the space needed for growth. 
       
     
 The client wants to rehabilitate and move to a 30 year old warehouse within their industrial park. The project would allow Entrada’s shared services to remain united under one roof in an open work area, providing a cafeteria and gathering spaces, file and maintenance storage, and additional room for growth.  
       
     
Office 8.jpg
       
     
Office 7.jpg
       
     
Office 4.jpg
       
     
 reinVNT’s philosophy for office design is simple and utilizes the following to create a healthy and happy environment for our client's employees. We use the local climate to produce natural ventilation and lighting, develop spacial organizations and relationships that promote productivity, and create overlaps where training and social interaction can happen. 
       
     
 The remodel utilizes passive cooling techniques like heat stack ventilation and evaporative cooling to showcase lower operation cost to potential clientele.
       
     
 LOCATION: ZACATECAS, MX  TYPE: COMMERCIAL  SIZE: 12,000 SQFT
       
     

LOCATION: ZACATECAS, MX

TYPE: COMMERCIAL

SIZE: 12,000 SQFT

 A potential This existing manufacturing space renovation will house the future offices of Entrada Group, a shared service provider for off shore manufacturing. The existing office is limited in size and no longer accommodates the space needed for growth. 
       
     

A potential This existing manufacturing space renovation will house the future offices of Entrada Group, a shared service provider for off shore manufacturing. The existing office is limited in size and no longer accommodates the space needed for growth. 

 The client wants to rehabilitate and move to a 30 year old warehouse within their industrial park. The project would allow Entrada’s shared services to remain united under one roof in an open work area, providing a cafeteria and gathering spaces, file and maintenance storage, and additional room for growth.  
       
     

The client wants to rehabilitate and move to a 30 year old warehouse within their industrial park. The project would allow Entrada’s shared services to remain united under one roof in an open work area, providing a cafeteria and gathering spaces, file and maintenance storage, and additional room for growth.  

Office 8.jpg
       
     
Office 7.jpg
       
     
Office 4.jpg
       
     
 reinVNT’s philosophy for office design is simple and utilizes the following to create a healthy and happy environment for our client's employees. We use the local climate to produce natural ventilation and lighting, develop spacial organizations and relationships that promote productivity, and create overlaps where training and social interaction can happen. 
       
     

reinVNT’s philosophy for office design is simple and utilizes the following to create a healthy and happy environment for our client's employees. We use the local climate to produce natural ventilation and lighting, develop spacial organizations and relationships that promote productivity, and create overlaps where training and social interaction can happen. 

 The remodel utilizes passive cooling techniques like heat stack ventilation and evaporative cooling to showcase lower operation cost to potential clientele.
       
     

The remodel utilizes passive cooling techniques like heat stack ventilation and evaporative cooling to showcase lower operation cost to potential clientele.